Albert Heijn komt met forse waarschuwing voor klanten: "Eet het niet op, breng het zo snel mogelijk terug naar de winkel" Royalty
Royalty

Albert Heijn komt met forse waarschuwing voor klanten: "Eet het niet op, breng het zo snel mogelijk terug naar de winkel"

Albert Heijn komt met forse waarschuwing voor klanten: "Eet het niet op, breng het zo snel mogelijk terug naar de winkel"

Na Aldi roept nu ook supermarktketen Albert Heijn in ons land vleeswaren terug wegens de mogelijke aanwezigheid van listeria. Dat heeft het Federaal Voedselagentschap bekendgemaakt.

Albert Heijn roept kalkoenham (125 gram), kipboterhamworst (125 gram), kipfilet provence (125 gram), kipfilet natuur (125 gram), rundercervelaat (125 gram), runderrookvlees (125 gram) en rundersalami (125 gram) van het merk Wahid, geleverd is door het Nederlandse bedrijf Offerman, terug.

Klanten worden met aandrang verzocht om de producten van Wahid niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Daar krijgen ze het aankoopbedrag terug. Eerder haalde Aldi al vleeswaren van het merk uit de winkelrekken.

Listeriose

Listeriose, de ziekte die door de bacterie veroorzaakt wordt, kan gevaarlijk zijn voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen. Symptonen van de ziekte zijn buikpijn, diarree en koorts.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws