Lennert (15) in elkaar geslagen door groep jongeren tijdens avondje uit in Kalmthout: Gevolgen zijn zeer groot Royalty
Royalty

Lennert (15) in elkaar geslagen door groep jongeren tijdens avondje uit in Kalmthout: Gevolgen zijn zeer groot

Lennert (15) in elkaar geslagen door groep jongeren tijdens avondje uit in Kalmthout: Gevolgen zijn zeer groot

De 15-jarige Lennert Bastiaensen werd door vijf jongemannen in elkaar geslagen tijdens een avondje uit in Bal-Tazaar in Kalmthout. Hij zal minstens tien dagen niet naar school kunnen en kan voorlopig ook niet spelen voor de U16 van Beerschot.

Rond 1.30 uur ging Lennert samen met zijn vriendin naar buiten om een frietje te eten. “Plots zag ik een groepje van vijf gasten op ons af komen wandelen”, vertelt Lennert in Het Laatste Nieuws. “Ik dacht eerste dat ze naar de bonnetjesstand gingen, maar plots stonden ze rond mij."

"Een van de mannen herkende ik van een incident bijna drie jaar geleden. Dat werd toen opgelost met schuldbemiddeling en de afspraak was dat we elkaar zouden mijden. ‘Weet je nog wie ik ben?’, vroeg hij. Hij wilde het afhandelen voegde hij eraan toe. Ik wilde dat absoluut niet, maar plots kreeg ik rake klappen en belandde ik op de grond.”

Lennert liep onder meer een hersenschudding, een gapende hoofdwonde en een flink toetakelde kaak op. “Alles samen heeft het misschien maar een tiental seconden geduurd, maar met vijf personen kan je dan al heel wat klappen uitdelen”, zucht Lennert. “Eigenlijk een laffe daad om met vijf op mijn af te komen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws