Rode Duivel maakt zich stilaan onmogelijk: "Martinez ergert zich aan hem" Sport
Sport

Rode Duivel maakt zich stilaan onmogelijk: "Martinez ergert zich aan hem"

Rode Duivel maakt zich stilaan onmogelijk: "Martinez ergert zich aan hem"

De Rode Duivels wonnen tijdens de voorbije week achtereenvolgens van San Marino en Kazachstan. Tijdens die laatste match kreeg Michy Batshuayi een basisplaats. 'Batsman' scoorde, maar maakte niet bepaald indruk.

"Batdshuayi was weer de nonchalance zelf", steekt commentator Eddy Demarez bij Sporza van wal. "Hij kaatste slecht, hij liep al te vaak buitenspel, zette zijn vooracties te laat in en hij leed ook vaak balverlies."

"Eén ding houdt Batshuayi overeind: hij pikt altijd zijn doelpuntje mee. Daardoor krijgt hij krediet, al zag ik dat de bondscoach zich dit keer ook openlijk ergerde", merkt Demarez op. "Hij is tenslotte al 26 en op die leeftijd kan je niet meer spreken van een leerproces of jeugdzondes..."

"Intrinsiek is Batshuayi misschien wel onze meest getalenteerde aanvaller"

"Jammer, want intrinsiek is Batshuayi misschien wel onze meest getalenteerde aanvaller. Maar op het vlak van beroepsernst komt hij nog niet aan de enkels van Lukaku. Mocht hij nog maar de helft van het karakter van Lukaku hebben, zou hij ook bij Chelsea niet in de situatie zitten waarin hij nu al zo lang is verzeild geraakt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws