Felle ruzie breekt los in ‘Boer Zoekt Vrouw’: “Ze ligt mij gewoon niet” Buitenland
Buitenland

Felle ruzie breekt los in ‘Boer Zoekt Vrouw’: “Ze ligt mij gewoon niet”

Felle ruzie breekt los in ‘Boer Zoekt Vrouw’: “Ze ligt mij gewoon niet”

In Dag Allemaal vertelt Sara dat ze niet opgezet is met de commentaar van haar rivale Evelien. Deze laatste liet optekenen dat het “niet goed aanvoelde met Sara”.

Boer Stephan (33) is een gewilde partij in ‘Boer Zoekt Vrouw’. Doordat hij één vrouw extra mee mocht nemen naar Canada, is er natuurlijk ook extra kans op jaloezie tussen de dames onderling. Zo had Evelien nogal wat kritiek op Sara. Ze noemde haar onder meer een stadsmusje.

“Ik ben daar heel erg van geschrokken toen ik dat op tv zag”, zegt Sara. “Ik vond de andere meisjes knappe, warme madammen. Ik snapte perfect waarom Stephan voor hen gekozen had, en keek er oprecht naar uit om hen terug te zien. Maar ik begrijp echt niet waarom Evelien­ zoiets zei over mij.”

Geen probleem

Evelien van haar kant, blijft bij haar standpunt. “Ik dacht eerst dat hij Sara had ingewisseld voor Charlotte. Dat stemde me gelukkig, want van de vijf vrouwen die hij had gekozen, vond ik Sara de minst geslaagde match. Ik blijf bij mijn uitspraak: ze is een ‘stadsmusje’ dat op het platteland weinig verloren heeft.”

“Ik heb nu eenmaal het hart op de tong. Sara ligt mij gewoon niet. Da’s niet erg, je kan niet iedereen even graag hebben, hé”, relativeert ze. “Zolang we elkaar niet in de haren vliegen, is er geen probleem, toch?”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws