Christoff reageert scherp op onjuiste speculaties: “Zoiets doe ik absoluut niet” Buitenland
Buitenland

Christoff reageert scherp op onjuiste speculaties: “Zoiets doe ik absoluut niet”

Christoff reageert scherp op onjuiste speculaties: “Zoiets doe ik absoluut niet”

Christoff en Viktor Verhulst deelden zondag de laatste plaats in ‘Dancing With The Stars’, maar dankzij de kijkers mogen de twee volgende week dansen met hun special guest.

“Ik ben absoluut beloond door de kijker”, geeft Christoff toe in een gesprek met HLN. “Ik had gedacht dat die dans mij meer lag. Mijn generale repetitie was echt supergoed gegaan, en ineens lig je daar op de vloer en komen er ineens zoveel zenuwen op je af en dan begin je echt te flippen.”

Volgende week mag de charmezanger dansen met zijn partner Ritchie, maar hoewel vele fans hierop hopen, zal er van een intieme dans geen sprake zijn. “Absoluut niet”, klinkt het beslist. “Wij hebben gezegd hoe wij het een beetje zien, en daar gaan de choreografie naar gemaakt worden. We weten ook niet de stijl, maar het moet een heel vrolijke dans zijn. Ik zie mij en Ritchie zeker geen Weense wals dansen. We moeten ons er vooral goed bij voelen”, aldus Christoff.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws