Evy Gruyaert openhartig over haar kinderen: “Ja, dan breekt je moederhart” Buitenland
Buitenland

Evy Gruyaert openhartig over haar kinderen: “Ja, dan breekt je moederhart”

Evy Gruyaert openhartig over haar kinderen: “Ja, dan breekt je moederhart”

De ‘Dancing with the Stars’-periode van Evy Gruyaert ligt nu al een tijdje achter haar. De presentatrice had het allesbehalve gemakkelijk tijdens die periode. Dat vertelt ze in Story.

Evy werd tijdens de opnames van ‘Dancing with the Stars’ niet gespaard. Ze hield er een serieuze mentale opdoffer en een lastige knieblessure aan over. Daarnaast bracht ze ook nog haar boek ‘Kop op’ uit, haar boek over migraine. De drukke agenda van de voorbije weken liet niet veel plaats meer open voor haar kinderen, bekent ze.

Een leven in de media betekent ook veel weg zijn van huis. “Het ergste voor mij zou zijn dat de kinderen lijden onder mijn werk, of niet op hun gemak zijn. Ze komen de laatste tijd wel opvallend vaak op mijn schoot zitten. En Alec begrijpt niet altijd dat mama ook zaterdag en zondag weg moest. ‘Het is toch geen school?’ Ja, dan breekt je moederhart”, aldus Evy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws