Viktor Verhulst openhartig over jeugdtrauma: “Dat moment was gewoon verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst openhartig over jeugdtrauma: “Dat moment was gewoon verschrikkelijk”

Viktor Verhulst openhartig over jeugdtrauma: “Dat moment was gewoon verschrikkelijk”

Zondag wordt het echt bibberen in Dancing with the Stars. De celebs halen hun grootste angsten boven voor Halloween en bij Viktor heeft zijn angst alles te maken met De Efteling.

In een filmpje op VIER bekent hij dat zijn grootste jeugdtrauma zich in De Efteling afspeelde, meerbepaald in de Carnival Festival-attractie. “Op een gegeven moment kom je er voorbij een gigantische aap. Die komt echt tot aan het plafond. Ik had die aap ook een naam gegeven: ik noemde hem de Stoute Aap”, blikt Viktor terug.

Op een foto die getrokken werd in de attractie is de jonge Viktor inderdaad met de angst in de ogen te zien, naast zijn papa Gert. “Ik zou heel graag definitief komaf maken met mijn angst voor de Stoute Aap”, klink het gemotiveerd, waarop zijn danspartner Natascha hem vergezeld in de attractie.

Nachtmerries

“Dat moment, ik vergeet dat nooit, dat was verschrikkelijk. Ik heb over die aap echt twee, drie jaar aan een stuk elke nacht nachtmerries gehad”, geeft Viktor toe. Wanneer Natascha vraag wat die aap dan deed, antwoordt Viktor: “Die at mij op, en dan kotste die mij weer uit”, waarop Natascha in een enorm lachen uitbarst.

Populair

Laatste nieuws