Bijzonder nieuws over ‘Thuis’-acteur Pol Goossen: “Deze mijlpaal kan hem geen lap schelen” Buitenland
Buitenland

Bijzonder nieuws over ‘Thuis’-acteur Pol Goossen: “Deze mijlpaal kan hem geen lap schelen”

Bijzonder nieuws over ‘Thuis’-acteur Pol Goossen: “Deze mijlpaal kan hem geen lap schelen”

Pol Goossen zal waarschijnlijk tot in de eeuwigheid herkend worden als de nogal norse Frank Bomans uit de Eén-soap ‘Thuis’. Dag Allemaal wist zijn vriendin, Annemarie Picard, te strikken voor een klein gesprek.

Pol en Annemarie zijn al 26 jaar samen. Nu zij weer op de voorgrond verschijnt met haar nieuwe monoloog ‘Mijn Briljante Scheiding’, gaat de geruchtenmolen weer draaien. “Het is voor alle duidelijkheid geen stuk dat op mijn eigen leven is gebaseerd”, vertelt Annemarie. “Pol en ik zijn nog altijd samen. Maar wel op onze manier."

“Wij zijn bijvoorbeeld nooit getrouwd”, zegt ze. “Pol en ik, wij leven graag ‘apart together’, en dat werkt na 26 jaar nog altijd heel goed voor ons. Het geeft ons ruimte en vrijheid om ons eigen ding te doen. Daar hebben we allebei behoefte aan en dat moet je tegen elkaar kunnen zeggen”, vindt Annemarie.

Mijlpaal

De ‘Thuis’-acteur is dit jaar ook zeventig geworden, toch een mijlpaal in ieders leven. Niet zo voor Pol Goossen, zo zegt zijn vriendin. “Die verjaardag kan hem geen lap schelen”, lacht Annemarie. “Als hij maar gezond is, meer telt er niet voor Pol."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws