Frances Lefebure heeft het er zeer moeilijk mee: “Dit is het droevigste moment dat ik ooit heb meegemaakt” Buitenland
Buitenland

Frances Lefebure heeft het er zeer moeilijk mee: “Dit is het droevigste moment dat ik ooit heb meegemaakt”

Frances Lefebure heeft het er zeer moeilijk mee: “Dit is het droevigste moment dat ik ooit heb meegemaakt”

Frances Lefebure staat de laatste tijd volop in de belangstelling. Niet alleen is er een nieuw seizoen van ‘Make Belgium Great Again’, ze zetelt daarnaast ook nog eens in de jury van ‘De Slimste Mens’.

In beide programma’s kennen we Frances als een vrolijke spring-in’t-veld met het hart op de tong. Maar ze heeft ook al aan levende lijve mogen ondervinden dat het leven hard kan zijn, zeer hard. Zo verloor ze op haar zeventiende haar mama.

“Met het overlijden van mijn mama heb ik een van de droevigste dingen meegemaakt die je als mens kunnen overkomen, maar ik ben daar sterker uitgekomen. Ik probeer sowieso niet te lang te blijven hangen in verdriet”, vertelt ze in Story.

Acclimatiseren

De presentatrice prijst zichzelf dan ook gelukkig dat ze zo goed omringd is. “Ik mag alles zeggen, en daarnaast weten ze ook wanneer ze mij even met rust moeten laten. Als ik slechtgezind ben door stress of vermoeidheid bijvoorbeeld. Zo weten ze dat ik na een lange draaidag een uur nodig heb om te acclimatiseren. Meer nog: ze snappen dat ook”, aldus Frances.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws