Rob Vanoudenhoven helemaal van slag: “Waarom toch?” Buitenland
Buitenland

Rob Vanoudenhoven helemaal van slag: “Waarom toch?”

Rob Vanoudenhoven helemaal van slag: “Waarom toch?”

Rob Vanoudenhoven staat al een tijdje niet meer in de schijnwerpers. In plaats daarvan werkt hij achter de schermen, als publieksopwarmer voor de zondagavondquiz ‘Donderen in Keulen’, gepresenteerd door Sven De Leijer.

Dat hij momenteel niet meer zelf presenteert, is voor Rob absoluut geen probleem. “Ik vind een job achter de schermen niet per se minder aangenaam dan vóór de camera”, legt hij uit aan Dag Allemaal. “Er is minder druk, en je krijgt minder bagger over je heen."

Eind jaren ’90, begin ’00 was Rob niet weg te slaan van het scherm, maar na zijn overstap van Woestijnvis naar VTM werd hij destijds de grond ingeboord. “Dat was natuurlijk niet plezant”, geeft Rob toe. “Ik dacht: ‘Waarom doen ze dit toch?’ Maar na een tijdje leer je dat kaderen, en uiteindelijk passeert dat allemaal."

Verbeteren

Spijt heeft hij alleszins niet van zijn keuze toen. Het was dan ook een erg lucratieve overeenkomst, gaf hij eerder al toe. “Dat heeft meegespeeld, maar daar is toch niets mis mee? Er zijn zoveel mensen die van job veranderen om zich te verbeteren. Maar ook op andere vlakken was het een goeie keuze”, besluit Rob.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws