Leko scherp voor eigen bestuur: "Het is heel raar" Sport
Sport

Leko scherp voor eigen bestuur: "Het is heel raar"

Leko scherp voor eigen bestuur: "Het is heel raar"

Ivan Leko is ondertussen bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Club Brugge. Enkele maanden geleden leidde hij blauw-zwart naar de titel en ook dit seizoen gooit de Kroaat hoge ogen met zijn ploeg. Toch blijft een contractverlenging uit. Opmerkelijk, want aan het einde van deze voetbaljaargang is Leko immers einde contract.

“Of de contractverlenging nu dichterbij komt na de goede prestaties? Ik denk het niet. Ik ben enorm blij met wat we als staf het voorbije anderhalf jaar op training en in wedstrijden hebben verwezenlijkt. Qua resultaat, qua voetbal, qua alles. We hebben heel goed werk geleverd", vertelt Leko aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben hier heel graag, dit is mijn club. En er is nog ruimte voor progressie. Als er een contractverlenging komt, zal ik heel blij zijn. Maar het is inderdaad raar dat het blijft duren. Maar wat kan ik zeggen? Ik ben niet de persoon die om de twee dagen naar het bestuur gaat om zo’n zaken te bespreken. Ik probeer mijn job goed te doen en mijn hart te geven voor de club", deelt de coach van Club vervolgens een duidelijke prik uit aan het bestuur.

Wie weet zoekt Leko na afloop van dit seizoen wel andere oorden op. “Elke persoon in het voetbal droomt. If you dream, dream big. Maar ik heb nooit gezegd dat ik hier weg wil. maar op een dag... ja. Maar nogmaals: hier is nog ruimte voor verbetering. Alles is hier aanwezig om verder te bouwen. Maar in het voetbal weet je nooit...”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws