‘Familie’-acteur Kürt Rogiers heeft erg verrassend nieuws: “Dit nieuwe leven zal anders zijn” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers heeft erg verrassend nieuws: “Dit nieuwe leven zal anders zijn”

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers heeft erg verrassend nieuws: “Dit nieuwe leven zal anders zijn”

In ‘Wat Een Dag’ wist Kürt Rogiers te vertellen dat zijn ouders binnenkort bij hem om de hoek komen wonen, nadat een halfjaar geleden het dak van hun huis waaide.

"Vanop mijn dak zie ik nog net de bovenste verdieping van het nieuwe appartementsgebouw, waar ze op 7 december intrekken”, zei Kürt. “Twee minuten stappen van elkaar. Toen ik wist dat die appartementen hier zouden komen, ben ik daarover beginnen na te denken en heb ik dat op tafel gegooid. De dag nadien belden mijn ouders me op: ‘Misschien moeten we toch eens naar zo’n appartement informeren.’"

“Nu bel ik haast elke dag met mijn ouders. Binnenkort zal ik dan wellicht om de twee dagen eens binnenspringen, soms voor maar vijf minuten. Het gaat anders zijn, een beetje een nieuw leven”, aldus de 'Familie'-acteur. Mijn ouders hebben nu ook geen tuin meer, dus hadden ze eens laten vallen dat ze ons gras konden afrijden."

Warm deken

Kürt beseft wel dat er grenzen zullen moeten worden getrokken. “Als mijn ouders vinden dat mijn vrouw en ik ons te veel moeien, zullen zij dat zeggen. En omgekeerd ook. Ik heb het gevoel dat ik nu mijn schaapjes op het droge heb, wat mijn ouders betreft. Weten dat zij vlakbij wonen, voelt als een warm deken dat rond mij wordt geslagen”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws