Wout Van Aert geeft eerlijk toe: “Het deed pijn om ernaar ernaar te kijken” Sport
Sport

Wout Van Aert geeft eerlijk toe: “Het deed pijn om ernaar ernaar te kijken”

Wout Van Aert geeft eerlijk toe: “Het deed pijn om ernaar ernaar te kijken”

Het zal nog even duren voordat we Wout Van Aert in het veld aan het werk zullen zien. Van Aert is volop aan het revalideren na zijn zware val.

De grote rivaal van Van Aert, Mathieu van der Poel, maakte zondag zijn rentrée in Ruddervoorde. Mét succes, overigens. In Humo bespreekt Wout hun rivaliteit. “Ik heb vaak het gevoel dat mensen denken: van der Poel focust zich even op het mountainbiken, en nu is Wout Van Aert blij dat hij nog eens wat aandacht krijgt”, zegt Van Aert in het weekblad.

“Of wij dat nu willen of niet: wij worden tegen elkaar opgezet”, vervolgt Wout. “Op de fiets zijn wij de grootste rivalen. Ik heb Mathieu nog nooit een cadeau gegeven, ik wil hem het liefst van al kloppen. Maar daarbuiten zijn er zeker geen haatgevoelens.

Pijn

Ook op het WK in Yorkshire zag de Belgisch kampioen tijdrijden van der Poel het goed doen. “Het deed pijn om ernaar te kijken, ja”, geeft hij toe. "Nu ja, ik had voor de valpartij al beslist om het WK niet te rijden”, aldus Van Aert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws