Drama in Familie: Marie-Rose ontmaskerd, Benny en Jonas zijn overvallers Buitenland
Buitenland

Drama in Familie: Marie-Rose ontmaskerd, Benny en Jonas zijn overvallers

Drama in Familie: Marie-Rose ontmaskerd, Benny en Jonas zijn overvallers

Het was een bijzonder spannende aflevering in Familie. "Hoeveel hebt ge nodig om te verdwijnen? Wat zou het kosten opdat je niet komt getuigen op de rechtbank en u niet laat zien?" Met die woorden probeerde een angstige Marie-Rose vanavond het stilzwijgen van Marnix af te kopen, de man die haar heeft zien binnengaan bij Veronique op de avond dat Amelie is neergestoken.

Marnix had zijn eigen plannen met de zwaar benevelde Veronique en Amelie en was hen na een avondje op café vanop afstand gevolgd. Maar zijn plannen werden doorkruist toen hij een onbekende vrouw voor hem in het huis van Veronique zag binnengaan. Vanavond herkende hij die vrouw als Marie-Rose. Zat Marie-Rose die avond niet in Frankrijk?

Waarom heeft ze nooit gezegd dat ze die avond ook bij Veronique was? De avond eindigde met een gewonde Amelie in een plas vol bloed. Wat is er die nacht gebeurd? Het was trouwens een bewogen aflevering in Familie, want Benny raakt op een wel heel verkeerd pad, als Jonas een tankstation overvalt en met Benny als chauffeur wegvlucht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws