Er moet Jaak Van Assche iets van het hart over nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen: "Ik heb dat nooit begrepen" Buitenland
Buitenland

Er moet Jaak Van Assche iets van het hart over nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen: "Ik heb dat nooit begrepen"

Er moet Jaak Van Assche iets van het hart over nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen: "Ik heb dat nooit begrepen"

Jaak Van Assche speelt in FC De Kampioenen de rol van Fernand Costermans. Hij is zeer blij dat er nieuwe afleveringen komen.

“Als de VRT er destijds de stekker niet had uitgetrokken, hadden we nu al dertig seizoenen gemaakt", meent Jaak in Het Nieuwsblad. "Ik heb het afvoeren van de reeks nooit begrepen. Het was een van de weinige eigen producties van de VRT en ze verdienden er royaal aan. Nieuwe afleveringen maken is niet meer dan logisch.”

Voor het overige is er dan nog weinig tijd over vanwege het draaien van het nieuwe seizoen van De Kampioenen. "Theater doe ik helaas nog amper”, zegt Van Assche. “Overdag op een set staan en ’s avonds ergens in het land gaan spelen, doe ik niet meer. Al is dat soms jammer. Ze hadden me gevraagd voor Hof van Assisen. Maar dat zijn twee voorstellingen per dag, twee weken lang. Dat is te heftig. Ik wil me niet te pletter werken."

Populair

Laatste nieuws