Marilou Mermans uit 'Thuis' doet opvallende onthulling: “Het zal veel stof doen opwaaien, dat is zeker” Buitenland
Buitenland

Marilou Mermans uit 'Thuis' doet opvallende onthulling: “Het zal veel stof doen opwaaien, dat is zeker”

Marilou Mermans uit 'Thuis' doet opvallende onthulling: “Het zal veel stof doen opwaaien, dat is zeker”

Tien jaar geleden stond Marilou Mermans (75) voor het laatst op de set van de Eén-serie ‘Thuis’. Sinds vorige week is ze terug te zien als de bemoeizuchtige moeder van Peter.

"Nu kom ik weer thuis, letterlijk”, zegt Marilou in Dag Allemaal. “Ik was zo blij dat ze mij opnieuw gebeld hebben. En mijn collega’s hebben me supergoed ontvangen. Ik hoop dat ik nog heel lang in het verhaal mag blijven. Deze kans is een geschenk uit de hemel."

Tien jaar geleden was haar personage Els al een controversieel figuur bij de kijkers. “De bitch is back, heb ik al gehoord”, geeft ze toe. “Maar dat Els een echte feeks is, vind ik toch een beetje een misvatting. Ik wil mijn personage niet goedpraten, maar alles wat ze vroeger deed, was met de beste bedoelingen."

Complex

Ook ditmaal zal de passage van de psychotherapeute niet onopgemerkt verlopen. “Zeker niet. Ze zal opnieuw veel stof doen opwaaien, zoveel is zeker. Het is heel interessant om zo’n complex personage te spelen”, aldus Marilou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws