'Zinédine Zidane grijpt in en roept Eden Hazard op het matje bij Real Madrid' Sport
Sport

'Zinédine Zidane grijpt in en roept Eden Hazard op het matje bij Real Madrid'

'Zinédine Zidane grijpt in en roept Eden Hazard op het matje bij Real Madrid'

Eden Hazard versierde afgelopen zomer een droomtransfer naar Real Madrid. Aanvankelijk had Hazard het moeilijk om zich door te zetten bij zijn nieuwe club, maar stilaan komt de Rode Duivel er nu wel écht door.

Toch werd Hazard vlak voor aanvang van de huidige interlandbreak op het matje geroepen door Real-trainer Zinédine Zidane. Het Spaanse Defensa Central weet dat Zidane het een en ander wilde bespreken met onze landgenoot.

Zidane zou Hazard op het hart gedrukt hebben dat hij tevreden is over de prestaties van zijn zomerse topaankoop. Al is er ook een 'maar'. De Franse oefenmeester zou ook wel benadrukt hebben dat hij meer doelpunten verwacht van Hazard.

Gouden Bal

Tot dusver kwam Hazard nog maar één keer tot scoren voor De Koninklijke. Een mager bilan voor de nieuwe vedette van Real Madrid en dat is dus ook Zidane opgevallen. Zidane zou Hazard nog toegefluisterd hebben dat hij mits wat meer doelpunten ooit een gooi kan doen naar de Gouden Bal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws