Familie van Willy Sommers doodongerust: “Dit kon erg slecht aflopen” Royalty
Royalty

Familie van Willy Sommers doodongerust: “Dit kon erg slecht aflopen”

Familie van Willy Sommers doodongerust: “Dit kon erg slecht aflopen”

Woensdagavond vertelde Willy Sommers in de talkshow ‘Wat Een Dag’ openhartig over de hartoperatie die hij heeft ondergaan.

"Ik was met de auto aan het rijden en opeens werd ik onwel achter het stuur”, begint de zanger. “Ik dacht dat ik suiker nodig had en stopte om een wafel te eten en een cola te drinken, maar het ging niet over. De dag nadien ben ik naar de huisdokter gegaan, maar alles was in orde."

Na een afspraak bij de bekende dokter Brugada, werden ritmestoornissen in de linkerbovenkamer van het hart vastgesteld en een cryoablatie werd uitgevoerd. “Sindsdien heb ik geen last meer”, aldus Willy. Maar daarna begon hij zich wel zorgen te maken over zijn gezin, wanneer hij er niet meer moest zijn.

Testament

“Wat als dit slecht afloopt? Ik ben met niks in orde qua testament en dergelijke”, bedacht Willy zich. “Als er met mij iets gebeurt, moet ik maken dat mijn gezin in de toekomst ook veilig is. Ik heb me toen echt zorgen gemaakt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws