Schokkende ontdekking in verdwijningszaak van Théo Hayez Buitenland
Buitenland

Schokkende ontdekking in verdwijningszaak van Théo Hayez

Schokkende ontdekking in verdwijningszaak van Théo Hayez

Een Australische vrouw heeft in de duinen van Byron Bay een lugubere ontdekking gedaan die een aanwijzing zou kunnen zijn in de verdwijningszaak van de vermiste Belg Théo Hayez.

Drie weken na de verdwijning van Théo vond een vrouw een stok met bloed op de plaats waar later met man en macht gezocht zou worden naar de Belg. Op de stok stond het opschrift ‘the judge’, ofwel ‘de rechter’.

Toen de vrouw echter de stok bij de politie ging aangeven, noteerden die niet eens haar gegevens en bijgevolg hoorde ze niets meer van de autoriteiten. Afgelopen week deelde ze dan maar een foto van de stok in een Facebookgroep waarin vrijwilligers zich verenigen in de zoektocht naar de 18-jarige rugzaktoerist.

Doorbraak

De vrouw vond de stok op minder dan tien minuten wandelen van de plaats waar voor de laatste keer het gsm-signaal van de Belg werd opgevangen. Reden te meer dus voor familie en vrienden om te denken dat de 18-jarige Théo iets overkomen is. Vijf maanden na zijn verdwijning blijven zij wanhopig op zoek naar een doorbraak in de zaak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws