Gert Verhulst en James Cooke zwaar onder vuur: "Pure wanhoop" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst en James Cooke zwaar onder vuur: "Pure wanhoop"

Gert Verhulst en James Cooke zwaar onder vuur: "Pure wanhoop"

Het VIER-programma The Battle, met James Cooke en Gert Verhulst in een hoofdrol, krijgt forse kritiek. De recensie van Het Nieuwsblad is ronduit vernietigend. We nemen er enkele passages uit.

"De battle is een groots opgezette studioshow zoals die vlak voor en na de wissel van het millennium populair waren. Dit keer nemen “media-icoon” Gert Verhulst en “tv-fenomeen” Jams Cooke het vier weken lang in verschillende disciplines op tegen het Nederlands duo Katja Schuurman en Najib Amhali. Alleen werden de dynamiek en de joie de vivre van weleer niet geëvenaard", klinkt het.

En nog: "In het land der verveling is het finalespel koning. De ronde waarbij de deelnemers gestudeerde weetjes over onbekende Vlamingen en Nederlanders moesten opzeggen, duurde een eindeloze 20 minuten."

"'Lieve mensen, sla je handen al even kapot voor Gert, James, Katja en Najib', zei Peter Van de Veire. Dat deden we, na 1 uur en 18 minuten. Tegen de muur. Uit pure wanhoop. Goed dat er slechts vier afleveringen zijn, want ik heb het gevoel dat ik er al zeven zag."

Populair

Laatste nieuws