Dries Van Langenhove zorgt voor opschudding: "Hij bevestigt zo enkel zijn onwetendheid en haatzaaierij" Politiek
Politiek

Dries Van Langenhove zorgt voor opschudding: "Hij bevestigt zo enkel zijn onwetendheid en haatzaaierij"

Dries Van Langenhove zorgt voor opschudding: "Hij bevestigt zo enkel zijn onwetendheid en haatzaaierij"

Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) heeft met een scherpe tweet voor heel wat commotie gezorgd. Hij belandde zo in een open oorlog met viroloog Marc Van Ranst.

Van Langenhove tweette: "Diksmuidse leerlingen gaan op dezelfde dag op uitstap naar het Fort van Breendonk én naar de Moskee. Kinderen eerst opzadelen met een flinke dosis zelfhaat en ze nadien meteen voorstellen aan onze vervanger, die ons zal verlossen van de zelfhaat door ons te verlossen van onszelf."

Van Ranst reageerde: "Bij een bezoek aan Breendonk worden normale mensen niet opgezadeld met zelfhaat, maar met een gezonde portie antilichamen tegen nationalistische haatpraat zoals die van u en uw partij. U bevestigt enkel uw eigen onwetendheid en haatzaaierij. Antilichamen tegen nationalisme beschermen ons tegen excessen zoals uzelf. Het laat ons toe om mensen zoals u terug te brengen tot uw ware proportie: een luid maar uiteindelijk marginaal randfenomeen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws