Günther Neefs over traumatische gebeurtenis: “Ik zal nooit meer dezelfde zijn” Buitenland
Buitenland

Günther Neefs over traumatische gebeurtenis: “Ik zal nooit meer dezelfde zijn”

Günther Neefs over traumatische gebeurtenis: “Ik zal nooit meer dezelfde zijn”

Günther Neefs (54) heeft tot nog toe een zeer mooie carrière uitgebouwd: de zanger zit reeds 30 jaar in het vak. Toch was het geen voor de hand liggende keuze om in de voetstappen van zijn vader Louis te treden.

"Ik heb dat heel lang onderdrukt”, zegt hij daarover in Primo. “Maar op een gegeven moment kan je dat toch niet tegenhouden. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds 1990, in volle ‘Tien om te Zien’-periode, kreeg ik vaste voet aan de grond in de Vlaamse muziekwereld. En ik ben er nog altijd."

Günther verloor op kerstdag 1980 zijn vader en moeder in een zwaar verkeersongeval. Hij zat zelf ook in de auto en liep een dubbele schedelbreuk op en zijn milt werd verwijderd. “Er is een Günther van vóór die 25ste december 1980 en een Günther ná die dag”, vertelt de zanger.

Impact

“Ik ga daar niet flauw over doen: dat accident heeft een énorme impact gehad op mijn leven”, aldus Günther. “Nog altijd. Zowel voor mijn broer, als voor mij, als voor mijn naaste familie. Alles veranderde, en ik leerde heel vlug wat belangrijk was en wat niet. Dat was een levenservaring die enorm kon tellen, op zo’n jonge leeftijd al", beseft hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws