Helmut Lotti over donkere periode: "Kus m'n kloten" Buitenland
Buitenland

Helmut Lotti over donkere periode: "Kus m'n kloten"

Helmut Lotti over donkere periode: "Kus m'n kloten"

Helmut Lotti vertelt in Het Nieuwsblad over zijn moeilijke periode. Onder meer over het feit dat hij enkele jaren niet bij zijn dochter woonde.

"Kijk, ik ben een zondagskind, maar ik heb even een donkere periode gehad", onthult Helmut. "Dat ik bruggen heb verbrand met de manier waarop ik zelfingenomen mijn carrière een andere wending gaf bijvoorbeeld, vind ik jammer. Maar ik zat vol opgekropte frustratie omdat sommigen mij en mijn muziek niet ernstig namen."

"Ik belandde in een soort puberteit, begon te flippen en zei tegen de wereld: Kus m’n kloten. Verder heb ik spijt van iets wat ik nooit meer kan herstellen: dat ik tussen haar zesde en haar twaalfde, de belangrijkste jaren, niet bij mijn dochter heb gewoond. Maar door die voorvallen heb ik leren te beseffen dat het menselijk is om je eens slecht voelen. Belangrijk is dat je er dan over praat, ook al is dat niet makkelijk. Zoek hulp", adviseert de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws