Sven Nys neemt drastisch besluit: "Dit gaat niet meer" Sport
Sport

Sven Nys neemt drastisch besluit: "Dit gaat niet meer"

Sven Nys neemt drastisch besluit: "Dit gaat niet meer"

Sven Nys moet in 2021 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor zijn veldritteam Telenet Baloise Lions. Eind 2020 loopt de overeenkomst met Telenet af en het bedrijf gaat die niet meer verlengen.

Sven Nys maakte het nieuws zelf bekend. “Telenet is al ruim 10 jaar lang sponsor van dit team, met tal van Belgische en wereldtitels als sportieve hoogtepunten. Maar vanaf 2021 willen we een vernieuwende formule introduceren in de sponsoring voor ons team. Daarin willen we o.a. de mediarechten van het team en de renners op een andere manier gaan benaderen en onze activiteiten met teampartners anders aanpakken. Een exclusief partnership met een telecom- en mediabedrijf als Telenet past daar niet langer in", aldus Nys in een persbericht.

“Wij hebben nog langlopende contracten met een aantal renners zoals Toon Aerts en Lars Van der Haar, maar we blijven tegelijk sterk inzetten op onze jeugdwerking met onder andere Thibau die volgend jaar belofte wordt. Ook de werking van de Sven Nys Academy (die in de voorbije twee jaar al meer dan 1000 kinderen tussen 7 en 14 jaar op de fiets zette) wordt verder uitgebreid, net als de bedrijfsactiviteiten op het Sven Nys Cycling Center in Baal.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws