Karen Damen heeft zeer bijzonder nieuws over haar personage in ‘Familie’ Buitenland
Buitenland

Karen Damen heeft zeer bijzonder nieuws over haar personage in ‘Familie’

Karen Damen heeft zeer bijzonder nieuws over haar personage in ‘Familie’

Mooie vooruitzichten voor Karen Damen: de kersverse ‘Familie’-actrice gaat deze week eindelijk van slag op de set van de VTM-reeks.

Karen Damen heeft een belangrijke week voor de boeg: ze start namelijk met haar eerste opnamedagen voor de hitserie ‘Familie’. Vanaf woensdag zal zij de eerste takes opnemen als verpleegster Vanessa Mariën. Het personage zal werkzaam zijn in het verzorgingstehuis waar Alfons, de bomma en Albert vertoeven.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Familie in een enorm warme ploeg zal belanden”, zegt de nieuwe ‘Familie’-aanwinst. “Kürt Rogiers ken ik al van bij Assisen en Margot Hallemans heb ik zelfs weten geboren worden, dus ik ken al een paar van mijn toekomstige collega’s."

"Best spannend allemaal. De rol van Vanessa die ik ga spelen leunt heel sterk aan bij wie in zelf ben. De fijne, lieve, begrijpende, sympathieke verpleegster spelen, dat moet me wel liggen", aldus Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws