Familie maakt zich grote zorgen om Will Tura Buitenland
Buitenland

Familie maakt zich grote zorgen om Will Tura

Familie maakt zich grote zorgen om Will Tura

Will Tura is al jaar en dag de keizer van het Vlaamse lied. De zanger zou weer willen gaan optreden, maar zijn familie maakt zich daar toch zorgen over. Dat staat te lezen in Dag Allemaal.

Vijf jaar geleden was het even genoeg voor Will Tura: hij ging minder optreden en wou meer genieten van zijn tijd met zijn vrouw Jenny. Maar nu komt Will op die beslissing terug: hij geeft in 2020 vijf optredens. “Ik ben verliefd op muziek”, geeft de zanger toe. “Ik doe het zo graag."

Alleen is Jenny niet echt opgezet met de terugkeer van haar man naar de Vlaamse podia. “Ze maakt zich zorgen, ze is bang dat me iets gaat overkomen”, aldus Will. “Zo’n schat, Jenny’ke, een geweldige vrouw. En ik voel me schuldig omdat ik nu toch mijn wil doorzet, dat ik zo egoïstisch ben”, bekent hij.

De baan op

“Ik moet daar echt voor op mijn tanden bijten. Jaren heeft ze moeten leven met een man die voortdurend de baan op was, eindelijk had ik besloten om thuis te blijven en nu doe ik het haar weer aan. Maar zoals ik zei: het is sterker dan mezelf”, aldus Will.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws