‘De Slimste Mens’-deelnemer Bart Hollanders neemt drastische beslissing: “Het zal de laatste keer zijn” Buitenland
Buitenland

‘De Slimste Mens’-deelnemer Bart Hollanders neemt drastische beslissing: “Het zal de laatste keer zijn”

‘De Slimste Mens’-deelnemer Bart Hollanders neemt drastische beslissing: “Het zal de laatste keer zijn”

Kijkers van ‘Callboys’ kenden hem al als Randy Paret, maar sinds zijn deelname aan de populaire tv-quiz ‘De Slimste Mens’ kent ook de rest van Vlaanderen de immer aimabele Bart Hollanders.

Bart vertelt in Dag Allemaal dat hij niet verwachtte dat hij het zo goed zou doen. “Ik heb me zo goed als niet kunnen voorbereiden”, zegt hij. “Met een baby in huis is het moeilijk om encyclopedieën en kranten te lezen. Ik heb mijn dochter hoogstens af en toe wat voorgelezen uit de krant”, geeft hij toe.

Na de geboorte van zijn dochtertje Edie, besliste de acteur om zes maanden thuis te blijven. “Ik ben sowieso graag thuis. Ook voor Edie er was, was ik een huishoudelijk type”, laat hij weten. “Hiske (zijn vriendin, nvdr) heeft drie kinderen uit vorige relaties, en als zij naar school moesten, stond ik op om hen te brengen."

Laatste

Hij vindt het erg belangrijk om nu te genieten en om zijn kindje te zien opgroeien, en dat doet hij vol overgave. “Omdat de kans groot is dat dit ons laatste kindje is, al hebben we dat nooit uitgesproken”, aldus Bart. “Maar Hiske en ik zijn al iets ouder, en dan wordt het minder evident. Ik ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws