Theo Francken waarschuwt Maggie De Block: "De mensen hebben er hun buik van vol" Politiek
Politiek

Theo Francken waarschuwt Maggie De Block: "De mensen hebben er hun buik van vol"

Theo Francken waarschuwt Maggie De Block: "De mensen hebben er hun buik van vol"

Theo Francken (N-VA) heeft tijdens een voordracht gewaarschuwd voor nog meer incidenten zoals de brand in een asielcentrum in Bilzen. Hij is het niet eens met het beleid van Minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD).

"Ik las dat onder andere Maggie De Block (Open Vld) vindt dat ik op lokale N-VA-bijeenkomsten mensen oppook", aldus Francken volgens De Morgen. “Terwijl ik alleen duiding geef en oplossingen aanreik. Voor een virulente speech gevolgd door een optocht met brandende toortsen naar het asielcentrum zijn jullie aan het verkeerde adres. Ik opende zelf honderd centra en weet dat emoties hoog kunnen oplaaien.”

“Buurtbewoners maken zich zorgen over criminaliteit, vervreemding en vragen zich af: 'Zitten hun kinderen bij de onze in de klas?' Ik ging altijd met hen spreken. Ik heb mevrouw De Block geadviseerd hetzelfde te doen, anders volgen er na Bilzen nog veel incidenten. De mensen hebben er terecht hun buik van vol."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws