Hanne van K3 choqueert: “Ik heb er genoeg van” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 choqueert: “Ik heb er genoeg van”

Hanne van K3 choqueert: “Ik heb er genoeg van”

Op radiozender MNM verklapte Hanne Verbruggen, oftewel Hanne van K3, wat haar favoriete liedje van de groep is, maar ook welk nummer haar mateloos stoort.

"Mijn all-time favourite is ‘I Love You Baby’”, zegt Hanne. “Dat vind ik echt… I love it! En ik moet zeggen, van de afgelopen jaren, vind ik ‘Pina Colada’ zo één. Die stoort mij nooit." Toch zijn er liedjes waarvan Hanne echt wel genoeg heeft. "Er zijn heel veel nummers waarvan ik soms denk tijdens een show, als het de zoveelste keer is, ‘Wauw, ik heb het hier zo mee gehad."

“Ik heb dat lang gehad met ‘Alle Kleuren’”, bekent ze. “Dit is zo erg… Als ik mijn tekst moet zingen, hoor ik nog altijd Karen zingen, in mijn hoofd.” Ze vindt dat het nummer zang-technisch gewoon niet bij haar past. “Terwijl, het refrein vind ik keimooi. Maar de strofes… Ik moet ook zingen: ‘Waar het niks uitmaakt of men purper, groen of blauw is’ en ik vind dat echt een tongtwister”, aldus Hanne.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws