'Club Brugge krijgt énorme boost in strijd om Michy Batshuayi' Sport
Sport

'Club Brugge krijgt énorme boost in strijd om Michy Batshuayi'

'Club Brugge krijgt énorme boost in strijd om Michy Batshuayi'

Club Brugge maakt achter de schermen werk van de komst van een nieuwe centrumaanvaller. Grote namen doen de ronde in het Jan Breydelstadion. Zo wordt bijvoorbeeld Michy Batshuayi in verband gebracht met een overgang naar Club.

Batshuayi speelt al een heel seizoen lang tweede viool bij Chelsea. Hij slaagt er maar niet in om eerste keus Tammy Abraham uit de ploeg te spelen. Afgelopen zomer voelde Batshuayi niets voor een (tijdelijke) overstap naar de Jupiler Pro League, maar ondertussen liggen de kaarten mogelijk anders.

Chelsea mag in januari opnieuw transfers doen en de kans is reëel dat de Londense topclub een nieuwe spits haalt. Daarnaast zal Olivier Giroud (einde contract) sowieso het seizoen uitdoen op Stamford Bridge. Dat maakt dat Batshuayi de enige spits is die van het Chelsea-bestuur in januari andere oorden mag opzoeken. Dat zou héél goed nieuws kunnen zijn voor Club Brugge.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws