Karen Damen neemt opvallende beslissing over haar debuut bij Familie: “Nooit!" Buitenland
Buitenland

Karen Damen neemt opvallende beslissing over haar debuut bij Familie: “Nooit!"

Karen Damen neemt opvallende beslissing over haar debuut bij Familie: “Nooit!"

Karen Damen, de kersverse aanwinst op de set van ‘Familie’, had vorige week haar eerste opnamedagen. En daar was ze alvast heel erg enthousiast over.

Al had het voormalig K3’tje wel wat gezonde stress om voor het eerst op de set te staan, geeft ze toe in Dag Allemaal. “Ten tijde van K3 kreeg ik vaak te horen dat ik té naturel was, dat ik wat meer moest overdrijven”, zegt Karen. “Dat heb ik mezelf weer moeten afleren. Want ik mag als Vanessa gewoon mezelf zijn en spreken zoals ik altijd doe."

Hoewel sommigen onder de ‘Familie’-collega’s tientallen jaren aan ervaring hebben opgebouwd in de reeks, besliste Karen toch om geen acteertips te vragen. “Niet omdat ik ervan uitga dat ik alles kan, maar omdat ik vind dat ik wel een beetje vertrouwen in mezelf mag hebben”, klinkt het. “Ik zit al twintig jaar in het wereldje. Als ik het nu nog niet kan, gaat het nooit meer komen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws