Joe-presentatrice Anke Buckinx: “Confronterend om zoiets persoonlijks met heel Vlaanderen te delen” Buitenland
Buitenland

Joe-presentatrice Anke Buckinx: “Confronterend om zoiets persoonlijks met heel Vlaanderen te delen”

Joe-presentatrice Anke Buckinx: “Confronterend om zoiets persoonlijks met heel Vlaanderen te delen”

Radiomaakster Anke Buckinx gaat het gevecht met haar overtollige zwangerschapskilo’s moedig aan. Niet gemakkelijk: aangezien ze door haar zoontje Max ’s nachts om de twee uur wordt gewekt, heeft ze de neiging om naar suiker te grijpen.

"Ik probeer nochtans bewuster om te gaan met wat ik eet”, schrijft ze in haar column in Story. “Niet meer zomaar stoppen aan een tankstation voor twee chocoladerepen. Of gedachteloos chips of popcorn verorberen achter mijn computer. Ik bewaar zelfs flink mijn afstand tot de mand met sintchocolade."

Een extra drijfveer om haar gewicht in toom te houden, is de nieuwe, ongebruikelijke ochtendroutine. “Om mezelf extra te motiveren ga ik in de radiostudio elke ochtend op de weegschaal staan en vertel ik mijn gewicht eerlijk aan de Joe-luisteraars. Het is best confronterend om zoiets persoonlijks te delen met heel Vlaanderen, maar ik hoop dat het mij zal helpen om vol te houden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws