Moeder van André Hazes reageert voor het eerst op de nieuwe liefde van haar zoon Buitenland
Buitenland

Moeder van André Hazes reageert voor het eerst op de nieuwe liefde van haar zoon

Moeder van André Hazes reageert voor het eerst op de nieuwe liefde van haar zoon

Rachel Hazes (49) en haar zoon André Hazes (25) hadden jarenlang geen contact met elkaar. Intussen is de familievete uitgepraat en hebben de twee elkaar weer in de armen gesloten. "Het is weer als vanouds", klinkt het bij de opgeluchte Rachel.

"We bellen iedere dag en hebben de grootste gein, dat heb ik heel erg gemist", aldus Rachel over het contact met haar bekende zoon. André en Monique maakte een tijdje geleden bekend dat ze uit elkaar zijn. Inmiddels heeft André ook al zijn nieuwe liefde bekend gemaakt: Bridget Maasland (45).

Bridget en André genieten momenteel nog volop van een weekendje Parijs. Het koppel krijgt veel kritiek over zich heen, maar ze hebben besloten deze naast zich neer te leggen en volop voor hun relatie te gaan. Ook Rachel is daar niet rouwig om, want zij heeft een zeer goed contact Bridget. "We appen, we bellen met elkaar. Ze is echt leuk, ik zou goed met haar kunnen leven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws