Er moet Leah Thys iets van het hart over haar personage Marianne uit Thuis: “Het lijkt niet meer mogelijk” Buitenland
Buitenland

Er moet Leah Thys iets van het hart over haar personage Marianne uit Thuis: “Het lijkt niet meer mogelijk”

Er moet Leah Thys iets van het hart over haar personage Marianne uit Thuis: “Het lijkt niet meer mogelijk”

2019 is een boerenjaar voor actrice Leah Thys (74): enkele maanden geleden verkozen de fans van ‘Thuis’ haar personage Marianne tot populairste vrouw in de serie, en tijdens de Story Awards werd ze bekroond met een carrièreprijs.

Leah is naar eigen zeggen van plan om Marianne nog lang te spelen in ‘Thuis’. “Met veel plezier! Ik ben dat personage nog lang niet beu”, bekent ze in Story. “Als ik zie hoeveel plezier ik mensen blijf bezorgen door haar te spelen, motiveert me dat om mijn best te blijven doen."

Leah heeft een enorm rijk gevulde carrière kunnen uitbouwen, op televisie én in theater. Toch vreest ze voor de toekomst van de cultuursector. “Ik hoop alleen dat jonge mensen die nu in het vak stappen dezelfde kansen krijgen als ik destijds, en net zo’n mooie carrière kunnen uitbouwen”, zegt ze. “En dat lijkt met de besparingen in de cultuursector (…) niet meer mogelijk”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws