'Clement en Zidane brengen allebei verrassend elftal tussen de lijnen' Sport
Sport

'Clement en Zidane brengen allebei verrassend elftal tussen de lijnen'

'Clement en Zidane brengen allebei verrassend elftal tussen de lijnen'

Vanavond staat voor Club Brugge de laatste Champions League-wedstrijd van het seizoen op het menu. Blauw-zwart wil in het eigen Jan Breydelstadion in schoonheid afscheid nemen van het kampioenenbal. Tegenstander is wel het grote Real Madrid.

Toch mag Club Brugge stiekem dromen van een stunt. Real Madrid zakte niet met zijn sterkste selectie af naar België. Daar zijn twee redenen voor: Real is al geplaatst voor de volgende ronde en bovendien staat volgende week woensdag de Clasico tegen eeuwige rivaal Barcelona op het programma.

Trainer Zinédine Zidane gunt zijn sterkhouders rust en zal vanavond een experimenteel elftal met verrassende namen tussen de lijnen brengen. Ook Philippe Clement lijkt overigens te gaan verrassen. Zo zou hij Emmanuel Dennis, sinds zijn twee goals in Madrid op de dool, een nieuwe kans geven. Volgens Het Nieuwsblad zou ook Loïs Openda starten. Al ziet Het Laatste Nieuws dan weer eerder Percy Tau in de basis beginnen.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge:

Mignolet - Kossounou, Mechele, Deli, Ricca - Vormer, Rits/Balanta, Vanaken - Dennis, Openda/Tau en Schrijvers.

Vermoedelijke opstelling Real Madrid:

Areola - Odriozola, Militao, Nacho, Mendy - Valverde, Modric, Isco - Vinicius, Jovic en Rodrygo/Bale.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws