'Zinédine Zidane neemt erg opmerkelijke beslissing over Thibaut Courtois' Sport
Sport

'Zinédine Zidane neemt erg opmerkelijke beslissing over Thibaut Courtois'

'Zinédine Zidane neemt erg opmerkelijke beslissing over Thibaut Courtois'

Thibaut Courtois groeit stilaan naar zijn allerbeste vorm toe - ook bij Real Madrid. Het is wel een keertje anders geweest, maar momenteel ligt Courtois zelfs in de bovenste schuif bij de supporters.

En toch neemt Real-coach Zinédine Zidane nu een opmerkelijke beslissing over Courtois. Zo is Zizou van plan om Courtois vanavond op de bank te zetten. Reservedoelman Alphonse Areola zou de voorkeur krijgen en starten.

Zidane geeft (bijna) iedereen rust

Zidane wil zijn sterkhouders sparen met het oog op de Clasico tegen Barcelona van volgende week woensdag. Niet alleen de veldspelers, maar ook Courtois zou daarom niet spelen tegen Club Brugge. Dat melden verschillende Spaanse media.

Dat is opmerkelijk, aangezien Courtois iemand is die liefst elke wedstrijd wil spelen. Bovendien wilde onze landgenoot ook gewoon graag spelen op het veld van Club Brugge. Maar daar lijkt Zidane dus anders over te beslissen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws