Dochter van Roger De Vlaeminck over zijn veel jongere vriendin: “Dáárvoor stapt hij niet in een nieuwe relatie, hoor” Sport
Sport

Dochter van Roger De Vlaeminck over zijn veel jongere vriendin: “Dáárvoor stapt hij niet in een nieuwe relatie, hoor”

Dochter van Roger De Vlaeminck over zijn veel jongere vriendin: “Dáárvoor stapt hij niet in een nieuwe relatie, hoor”

Het is een bewogen jaar geweest voor wielerlegende Roger De Vlaeminck (72). Maar met een nieuwe liefde in zijn leven, ziet alles er alweer een pak rooskleuriger uit.

Na zijn opname in het ziekenhuis begin oktober (De Vlaeminck werd opgenomen met een zware bacteriële infectie, nvdr) zag het er even niet goed uit voor de ex-wielerkampioen. Wat weinig mensen weten: Roger heeft zijn leven te danken aan Peggy, zijn nieuwe liefde: zij belde voor hem de ambulance.

Het leeftijdsverschil ging achteraf vlotjes over de tongen (Roger is 72, Peggy is 45), maar iemand die daar alvast geen graten in ziet, is Nadja De Vlaeminck, de dochter van Roger. “Ik wens iedereen het beste”, zegt ze in Dag Allemaal. “Dus dat m’n vader een nieuwe liefde heeft gevonden en weer gelukkig is, kan ik alleen maar toejuichen."

Krachtig

Nadja laat ook verstaan dat het niet persé een geruststelling is om te weten dat er opnieuw iemand zich over haar vader ontfermt. “Hij redt zich ook prima alleen, hoor. Dáárvoor stapt hij niet in een nieuwe relatie. Ik ben ook nooit ongerust geweest, mijn vader is een krachtige man die zich overal wel doorheen sleurt”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws