Hoedt haalt zwaar uit naar Anderlecht en Doku: "Belachelijk kind van 15" Sport
Sport

Hoedt haalt zwaar uit naar Anderlecht en Doku: "Belachelijk kind van 15"

Hoedt haalt zwaar uit naar Anderlecht en Doku: "Belachelijk kind van 15"

Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht speelden vrijdagavond 0-0 gelijk. Na afloop van de wedstrijd haalde Antwerp-verdediger Wesley Hoedt stevig uit naar Anderlecht. De Nederlander vond dat paars-wit nogal negatief kwam spelen op de Bosuil.

Hoedt verscheen kort na de match redelijk gefrustreerd en vol adrenaline voor de camera van Play Sports. Dat had onder meer te maken met de - onterechte - gele kaart die hij kreeg na een duik van Jeremy Doku. "Ik raakte die gozer niet eens. En dan kwam hij zo met zijn vingertje op zijn mond naar mij toe. Echt belachelijk, serieus... Zo'n kind van vijftien of zestien jaar", maakte Hoedt zich kwaad op Doku.

"Op het vlak van arbitrage was het echt niet goed, hoor", ging Hoedt verder. "In de eerste helft had hun back (Elias Cobbaut, nvdr.) altijd geel moeten krijgen voor hands. Buta ging anders alleen op doel af. Anderlecht maakte tientallen fouten, maar de scheids greep nauwelijks of niet in En dan krijgen wij meteen geel voor niets."

"Ik weet niet wat Anderlecht hier kwam doen"

"Wat Anderlecht hier kwam doen weet ik niet, maar voetballen was het alleszins niet. Wij zijn compleet dominant aan Anderlecht en dat hebben we ook getoond. Of ze play-off 1 gaan halen? Dat weet ik niet. Maar als ze zo blijven spelen, verdienen ze het volgens mij niet om play-off 1 te halen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws