'Hein Vanhaezebrouck verrast vriend en vijand en weigert deze topclub' Sport
Sport

'Hein Vanhaezebrouck verrast vriend en vijand en weigert deze topclub'

'Hein Vanhaezebrouck verrast vriend en vijand en weigert deze topclub'

Hein Vanhaezebrouck is ondertussen al meer dan een jaar trainer af. Sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht trainde Vanhaezebrouck geen club meer.

De jongste jaren kreeg Vanhaezebrouck, voornamelijk door zijn uitstekende prestaties bij AA Gent, verschillende aanbiedingen uit het buitenland. Wolfsburg polste Vanhaezebrouck, maar ook RB Leipzig aasde op de Belgische coach. Leipzig is ondertussen een topclub in de Bundesliga, maar Vanhaezebrouck wilde er dus niet naartoe.

"Via Ralf Rangnick (één van de sterke mannen in het Red Bull-netwerk, ex-coach van Leipzig en huidig technisch directeur van Salzburg, nvdr.) heeft Leipzig aangedrongen op een gesprek. Meermaals", onthult Vanhaezebrouck in het programma T1. "Maar ik heb de club onmiddellijk laten weten dat dat op familiaal vlak niet ging. Wij waren niet klaar om naar het buitenland te verhuizen", klinkt het verrassend.

"Trein zal nog eens passeren"

"Of ik ooit in het buitenland wil werken? Ja, dat is iets wat ik zeker wil doen. De trein is al eens gepasseerd, maar ik ga ervan uit dat die nog eens zal passeren", besluit Vanhaezebrouck.

Populair

Laatste nieuws