Dorian over zijn partner James Cooke: "Hij moet er zijn mond over houden" Buitenland
Buitenland

Dorian over zijn partner James Cooke: "Hij moet er zijn mond over houden"

Dorian over zijn partner James Cooke: "Hij moet er zijn mond over houden"

James Cooke laat in interviews geen kans onbenut om het te hebben over een mogelijke trouw. Hij hoopt al heel lang dat zijn vriend Dorian hem ten huwelijk zal vragen.

"Hij had me na drie weken al gevraagd, maar dat vond ik toch veel te snel. (lacht) 'Morgen dan?', grapte hij. Toen heb ik 'm gezegd dat ik het dan wel zou vragen als de tijd rijp is", vertelt Dorian in Het Laatste Nieuws.

"Het zal er weleens van komen, want ik wil ook heel graag trouwen. Maar hij haalt dat zo vaak aan dat hij zit te wachten op een huwelijk met mij, dat het de hele tijd in de boekjes staat en ze blijven daar ook maar overal op terugkomen. En hij blijft dat dan ook weer zeggen. Bijgevolg haalt iedereen in onze vriendenkring dat ook maar steeds boven. Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik hem nog kan verrassen? Ik wil niet dat hij bij een aanzoek zegt: 'Ah, eindelijk!' Hij moet er nu gewoon eens even zijn mond over houden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws