Els, de vrouw van Kürt Rogiers, laat zich gelden: “Voor haar is dat de grens” Buitenland
Buitenland

Els, de vrouw van Kürt Rogiers, laat zich gelden: “Voor haar is dat de grens”

Els, de vrouw van Kürt Rogiers, laat zich gelden: “Voor haar is dat de grens”

De ouders van Kürt Rogiers (48) worden een dagje ouder en dus hebben zij besloten om het appartement van hun zoon in te trekken.

Dat het gezin niet koos voor een kangoeroewoning, is een weloverwogen beslissing geweest: voldoende ruimte en zuurstof is belangrijk. “Wij hebben ons leven, mijn ouders dat van hen”, zegt Kürt in Dag Allemaal. “Maar als er iets gebeurt, zijn we er wel voor elkaar. Da’s echt een geruststelling."

“Ze zitten hier op een spiksplinternieuw appartement met goede buren – wij dus. Laat ze hier maar rustig oud worden, en zichzelf mentaal en fysiek goed verzorgen. Ze kunnen mij geen groter plezier doen."

Grens

“Ons moeder heeft al gezegd dat ze onze strijk wel wil komen doen als ze tijd heeft, maar dat wil Els niet”, laat de 'Familie'-acteur nog weten. “Voor haar is dat een grens. Maar als papa in de zomer eens in de tuin wil komen werken – mijn ouders hebben allebei groene vingers – heb ik daar geen probleem mee”, zegt Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws