Deelnemer van ‘Kamp Waes’ verklapt wat Tom Waes achter de rug van Stijn en Fly deed: “Ze hebben dit nooit geweten” Buitenland
Buitenland

Deelnemer van ‘Kamp Waes’ verklapt wat Tom Waes achter de rug van Stijn en Fly deed: “Ze hebben dit nooit geweten”

Deelnemer van ‘Kamp Waes’ verklapt wat Tom Waes achter de rug van Stijn en Fly deed: “Ze hebben dit nooit geweten”

Kamp Waes’ heerste de voorbije zondagavonden op televisie. In Dag Allemaal onthult deelnemer Ousmane hoe de opnames voor hem verliepen.

Zo bleek de vermoeidheid de voornaamste vijand te zijn. “Eens je in het rood gaat, wordt het moeilijk om je kleine kantjes weg te steken", laat Ousmane weten. "Niemand bleef daarvan gespaard. Op zeker moment was ik vijftig uur wakker. Mijn hoofd begon raar te doen, ik kreeg waanvoorstellingen, zag en hoorde dingen die er niet waren. Alsof ik aan het dromen was terwijl ik wakker was. Da’s akelig, hoor”, zegt hij.

Gelukkig was er nog presentator Tom Waes. Tom hielp niet alleen door een vaderlijke schouder aan te bieden waar nodig, maar bllijkbaar kreeg hij het ook niet over zijn hart om de deelnemers zo te zien afzien. “Stijn en Fly hebben dit nooit geweten, maar op de ochtend van dag vier is Tom ons allemaal stiekem een blikje eten komen brengen. Een zeer welkom geschenk, want zowat iedereen zat door zijn rantsoen… Ik heb mijn blikje onmiddellijk opengetrokken, de anderen hebben tot ‘s avonds gewacht."

Populair

Laatste nieuws