Vanavond hoogspanning in 'Familie', Kürt Rogiers verklapt al: "Dat gaat straks cruciaal worden in verhaallijn rond Lars en Veronique" Buitenland
Buitenland

Vanavond hoogspanning in 'Familie', Kürt Rogiers verklapt al: "Dat gaat straks cruciaal worden in verhaallijn rond Lars en Veronique"

Vanavond hoogspanning in 'Familie', Kürt Rogiers verklapt al: "Dat gaat straks cruciaal worden in verhaallijn rond Lars en Veronique"

Het belooft vanavond spannend te worden in de midseasonfinale. Veel zal draaien rond Lars, Veronique en Mathias.

“Deze midseasonfinale is de apotheose van het zaadje dat door de scenaristen werd geplant in de cliffhanger van afgelopen juni”, zegt Kürt Rogiers (48), die al enkele jaren de rol van Lars speelt, in Het Nieuwsblad. “De kijkers herinneren zich nog dat Marie (Lien Van de Kelder) daarin van een klif in Frankrijk geduwd werd. Er is toen door Véronique, Lars en Mathias, die getuige waren, een pact gesloten om daar met niemand over te praten. Omtrent de ware toedracht heerste een heuse omerta.”

In de strijd om Veronique blies Mathias het hele verhaal op over de kus tussen Lars en Kathleen. Lars heeft evenwel een grote troef achter de hand. "Hij bezit het wapen waarmee Marie destijds dreigde en waarop de vingerafdrukken van Mathias staan”, zegt Kürt. “Dat pistool speelt een cruciale rol. De gebeurtenissen van vanavond sturen de keuze van Véronique in een definitieve richting. De scenaristen hadden een vette kluif aan onze verhaallijn, maar je kan dit niet voor eeuwig laten doorgaan zoals in een Amerikaanse soap. Al werden Lars en Véronique door hun constante aantrekken en afstoten een beetje de Ridge en Brooke van Familie.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws