‘Kamp Waes’-deelnemer David haalt zeer zwaar uit: “Ze hebben mij erin geluisd!” Buitenland
Buitenland

‘Kamp Waes’-deelnemer David haalt zeer zwaar uit: “Ze hebben mij erin geluisd!”

‘Kamp Waes’-deelnemer David haalt zeer zwaar uit: “Ze hebben mij erin geluisd!”

David, met zijn 44 lentes de oudste deelnemer van het Één-kijkcijferkanon ‘Kamp Waes’, haalt in Dag Allemaal zwaar uit omdat hij vindt dat hem onrecht is aangedaan.

In het weekblad wil David zijn versie kwijt over de zware straf die hij samen met Ousmane kreeg. In zijn ogen volledig onverdiend. “Na het incident met mijn verloren geweer en de discussie met instructeur Stijn die daarop volgde, ben ik me zeer bewust low profile gaan opstellen”, zegt David.

“Ik betreur wel dat het op televisie leek alsof ik nonchalant ben geweest en mijn wapen zomaar had laten rondslingeren. Want in realiteit is dat helemaal anders gelopen”, aldus David. “Er moest een bestelwagen worden gelost en ik stelde zelf voor aan de instructeurs om daarbij te helpen."

Onrechtvaardig

“Ik heb hen toen expliciet gevraagd of ik daarvoor mijn wapen even aan de kant mocht zetten. ‘Ja ja, geen probleem’, zei instructeur Oli. (die altijd gemaskerd is, nvdr) Ik vind het jammer dat ze dat niet op televisie hebben laten zien." Op televisie kregen we wel te zien hoe David een serieuze uitbrander krijgt van Stijn.

Of David niet denkt dat de instructeurs hem wilden testen toen hij hen vroeg of hij z’n wapen opzij mocht leggen? “Blijkbaar was dat het geval, ja. Ik heb er pas nog met Fly over gemaild. Hij zei dat het een bewuste actie was van hem en Stijn om reacties uit te lokken. Heel onrechtvaardig dat ze mij er zo hebben ingeluisd, vind ik."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws