Kobe Ilsen (38) neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee” Buitenland
Buitenland

Kobe Ilsen (38) neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”

Kobe Ilsen (38) neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”

Kobe Ilsen (38) is dankzij het tweede seizoen van ‘Op Één’ tot heel wat nieuwe inzichten gekomen. “Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven”, laat hij weten in Story.

"Af en toe neem ik tijd voor mezelf en denk ik na over wat me gelukkig maakt”, zegt Kobe. “Zo zijn er toch momenten geweest dat ik mezelf tegenkwam. Een paar jaar geleden had ik iemand leren kennen, maar die relatie is nogal pijnlijk geëindigd, ook door mijn eigen fouten”, geeft hij eerlijk toe. Ook al denkt hij daar soms aan terug, hij probeert toch zo veel mogelijk in het nu te leven.

“Zo ben ik gestopt met pensioensparen”, geeft Kobe als voorbeeld. “Ik wil mijn geld nú ter beschikking hebben, en misschien word ik niet eens 67. Mijn exclusiviteitscontract bij Één loopt af de dag dat ik veertig word. Ik vind dat geruststellend: tot mijn veertigste heb ik werk, daarna neemt mijn leven mogelijk een totaal andere wending."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws