Martien Meiland van ‘Chateau Meiland’ openhartig: “Het zou vreselijk zijn als we dat moesten doen” Buitenland
Buitenland

Martien Meiland van ‘Chateau Meiland’ openhartig: “Het zou vreselijk zijn als we dat moesten doen”

Martien Meiland van ‘Chateau Meiland’ openhartig: “Het zou vreselijk zijn als we dat moesten doen”

Nederland was al langer in de ban van de familie Meiland, en nu valt ook Vlaanderen ten prooi. Vooral de hysterische én hilarische Martien (58), kasteelheer van ‘Chateau Meiland’ is dé smaakmaker van het programma.

In Dag Allemaal probeert Martien de populariteit van de reeks te verklaren. “Onze authenticiteit is ons succes”, zegt hij. “Weet je, er is zoveel negativiteit op tv, en dan komt er ineens reality met een gezin dat gewoon zichzelf is, ook al staan er camera’s op. De mensen gaan heerlijk op de bank zitten met een kop koffie of een lekker wijntje erbij en kunnen ongegeneerd die familie volgen, met alle toestanden."

Op de vraag of er af en toe wat acteren aan te pas komt, is Martien duidelijk: “Dat kan toch niet, continu acteren op tv? Wij zijn geen acteurs, hé”, antwoordt hij verontwaardigd. “Als gasten hier na een paar dagen weer in hun auto stappen, zeg- gen ze dikwijls: ‘Martien en Erica, het was net of wij ge- woon in de serie zaten, jullie zijn gewoon jezelf.’ Wij zijn geen act. Het zou ook vreselijk zijn als we dat moesten doen”, aldus Martien.

Populair

Laatste nieuws