Deelnemer uit ‘Kamp Waes’ doet straffe uitspraak over instructeur Fly: “Dat lieten ze natuurlijk niet zien op televisie” Buitenland
Buitenland

Deelnemer uit ‘Kamp Waes’ doet straffe uitspraak over instructeur Fly: “Dat lieten ze natuurlijk niet zien op televisie”

Deelnemer uit ‘Kamp Waes’ doet straffe uitspraak over instructeur Fly: “Dat lieten ze natuurlijk niet zien op televisie”

Instructeurs Stijn en Fly uit ‘Kamp Waes’ komen op televisie over als twee beenharde kerels. David, de oudste deelnemer aan het programma, wil in Dag Allemaal toch wat kwijt over Fly.

Na een aartsmoeilijke opdracht, bleek David op een gegeven moment compleet uitgeput. Hij spreekt zelfs over een ‘bijna-doodservaring’. Achteraf confronteerde hij Fly hiermee. “Ik riep hem even apart om uit te leggen wat er zich had afgespeeld. Zijn reactie was typerend: ‘Ben je gepakt? Nee, dan hebt je de oefening goed gedaan.'"

“Over Fly ga ik geen kwaad woord zeggen”, zegt David. “Een halfjaar na de opnamen heb ik nog steeds contact met hem. Op het scherm komt hij over als een harteloze drilmeester, maar hij is een schat van een mens. Met alles en iedereen begaan, maar die kant van hem komt weinig aan bod tijdens de opnamen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws