Meghan Markle heeft al een nieuwe job gevonden: dit gaat ze doen Buitenland
Buitenland

Meghan Markle heeft al een nieuwe job gevonden: dit gaat ze doen

Meghan Markle heeft al een nieuwe job gevonden: dit gaat ze doen

Ze is nauwelijk vertrokken, of ze lijkt alweer gesetteld: Meghan Markle (38), de vrouw van de Britse prins Harry (35), heeft reeds nieuw werk gevonden.

Volgens de Britse media heeft Markle inmiddels een contract getekend bij Disney om een organisatie voor wilde dieren te helpen. Dat schrijft The Times. Meghan zal een voice-over inblikken voor een donatie aan Elephants Without Borders, een organisatie die olifanten in het wild beschermt tegen stropers.

De deal werd naar verluidt bezegeld voordat Harry en Meghan gedurende zes weken naar Canada vertrokken, waar ze Kerstmis vierden. Eerder werd al verondersteld dat het koninklijke koppel hun bekendheid zouden gebruiken om hun gekozen goede doelen in de kijker te zetten.

450 miljoen

Een hele tijd geleden namen Harry en Meghan ook al een patent op een selectie aan producten onder naam van Sussex Royal. Zo zouden ze onder andere kleding, briefpapier, schrijfwaren, foto’s en posters gaan verkopen. Ze namen zelfs de mogelijkheid om een eigen krant of magazine uit te geven.

Het meest zou het koppel nog verdienen aan boeken: aan haar memoires zou Meghan gemakkelijk 450 miljoen euro per jaar kunnen verdienen, klinkt het bij retail expert Andy Barr. “Ze zullen klein beginnen, later gaan ze dan waarschijnlijk producten verkopen die nog hoger liggen in waarde”, zegt Barr aan de Daily Mail.

Fortuin

“Gezien het merk dat ze beginnen automatisch wereldwijd in trek zal zijn, zal hun bedrijf snel groeien", aldus Barr. "Overal, van China tot Europa, zal men over elkaar heen vallen om professionele connecties met hen te vormen. Ze zullen in een oogwenk een fortuin verdienen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws