Prins William reageert voor het eerst op beslissing van Harry en Meghan: "Het kan niet meer" Buitenland
Buitenland

Prins William reageert voor het eerst op beslissing van Harry en Meghan: "Het kan niet meer"

Prins William reageert voor het eerst op beslissing van Harry en Meghan: "Het kan niet meer"

Prins William heeft voor het eerst gereageerd op de aankondiging van zijn broer Harry en zijn schoonzus Meghan Markle om een stap terug te zetten als 'senior royals'. Hij deed dat in The Sunday Times.

“Het enige dat we kunnen doen en het enige dat ik kan doen is om te proberen hen te steunen en te hopen dat er een tijd komt dat we weer allemaal op een lijn zitten. Ik wil dat iedereen in het team zit”, zegt de 37-jarige William. "Ik heb mijn hele leven lang mijn arm om mijn broer heen geslagen en dat kan ik nu niet meer doen. We zijn verschillende entiteiten. Daar ben ik triest om", aldus de hertog.

Prins William en zijn broer Harry worden morgen samen met hun vader prins Charles bij koningin Elizabeth verwacht in Sandringham House in Norfolk om te bespreken hoe het nu verder moet met Harry en Meghan. Hun publiekelijke aankondiging om zich af te scheuren van de koninklijke familie is zwaar gevallen bij de Queen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws