Maartje Van Neygen schrijft zeer emotionele brief voor haar kersverse man: "Senne, dat is het allermooiste aan jou" Buitenland
Buitenland

Maartje Van Neygen schrijft zeer emotionele brief voor haar kersverse man: "Senne, dat is het allermooiste aan jou"

Maartje Van Neygen schrijft zeer emotionele brief voor haar kersverse man: "Senne, dat is het allermooiste aan jou"

Maartje Van Neygen stapte gisteren in het huwelijksbootje met Senne. Een dag later plaatst ze een emotionele tekst voor haar nieuwe man.

"Lieve Senne,

Toen ik een paar jaar geleden vertelde dat ik alleenstaande pleegmama wou worden, kreeg ik vaak het antwoord dat ik vast niemand zou vinden die later mee in dat proces wou stappen. Ik antwoordde vastberaden dat de juiste man dat wel zou willen. Maar toen er meer dan een jaar verstreek, werd ik bang dat ze misschien toch gelijk zouden hebben. Tot jij langs kwam... er zijn duizenden redenen waarom ik van je hou. Maar de manier waarop jij B. in je armen hebt gesloten, al was het je eigen zoon, vind ik nog het allermooist aan je. Elke dag toon je met een prachtig engagement dat je er niet alleen voor mij, maar ook voor B. bent. Jij maakte een hecht gezin van ons. En daar ben ik je eeuwig dankbaar voor."

"Keer op keer sta je voor mij klaar. Neem je mijn hand vast op het juiste moment en zeg je de absoluut verkeerde dingen op het foutste moment. En net daarom hou ik van je. Om wat je bent, maar nog meer om wat je niet bent. Ik hou van je om wie je bent en om wat je niet bent. Er is niets aan jou dat ik zou willen veranderen. En dat klinkt misschien te zeemzoet, maar ik meen het vanuit het diepst van mijn hart. De man, die hier voor me staat, is de enige man aan wie ik mijn hart kan geven voor de rest van mijn leven."

"Liefste Senne, er zijn miljoenen redenen waarom ik je vrouw wil worden. Hoe je elke ochtend wakker wordt aan mijn kant van het bed, met je hoofd op mijn kussen, alsof je me zelfs in je slaap zoekt. Hoe je me helpt prioriteiten te stellen, als ik het overzicht even verlies. Hoe je net iets te vlot praat, als je een beetje gedronken hebt. Hoe je je kousen laat slingeren en dan gewoon wat schuldig kijkt. Hoe je eeuwig blijft dromen en doorzet als je ergens voor wilt gaan.

"Senne, er zijn miljoenen redenen waarom ik met je wil trouwen, maar de belangrijkste is: ik kan me niet voorstellen dat ik moet leven zonder jou."

Populair

Laatste nieuws